top of page
global-business-container-cargo-freight-train-logistic-import-export-business-logistics-co

Rantaian bekalan

Pembiayaan

Dapatkan bayaran lebih cepat apabila anda menggunakan pilihan pembiayaan rantaian bekalan kami. Bekerjasama dan bekerjasama untuk memacu pertumbuhan

Avenir Light ialah fon bersih dan bergaya yang digemari oleh pereka. Ia mudah dipandang mata dan fon pilihan yang bagus untuk tajuk, perenggan & banyak lagi.

Pembiayaan Rantaian Bekalan

Pembiayaan Rantaian Bekalan ialah kaedah pembiayaan yang membolehkan rakan kongsi rantaian bekalan mendapatkan pembiayaan jangka pendek untuk invois mereka yang diluluskan apabila diperlukan. Kewangan ini boleh diambil oleh pembekal semasa pengeluaran invois atau tarikh akhir pembayaran, dengan itu meningkatkan kecairan. 

Lanjutkan Syarat Pembayaran dan Perbaik Aliran Tunai

Pembiayaan Rantaian Bekalan terletak di tengah-tengah strategi modal kerja global anda. Dengan platform pintar dan telus kami, kedua-dua pihak mempunyai kawalan penuh ke atas aliran tunai. Anda boleh bekerjasama dengan rakan kongsi anda dan rakan perniagaan lain untuk merangka program yang memenuhi objektif kecairan setiap pihak. Syarat pembayaran menjadi akademik.

Melabur dalam Keselamatan dan Kemampanan

Rantaian bekalan global anda ialah salah satu aset anda yang paling strategik, jadi ia berbaloi untuk menjaganya dan mengurangkan risiko rantaian bekalan. Memastikan akses yang konsisten kepada pembiayaan apabila pembekal memerlukannya menawarkan mereka daya tahan terhadap turun naik ekonomi, kepastian kewangan yang lebih besar dan kestabilan yang membantu mereka melabur dalam inovasi atau meningkatkan kecekapan dan kualiti. 

Bekerjasama Untuk Pertumbuhan Mampan

Penyelesaian kami membantu mengurus kerumitan rantaian bekalan global yang besar dan meningkatkan hubungan pembekal. Hubungan dengan pembekal lebih menumpukan pada penciptaan nilai dan kurang pada syarat pembayaran. Dengan menyediakan akses kepada wang tunai pada kos yang berpatutan, anda melabur dalam hubungan perniagaan.

Keluarkan Manual, Operasi yang Menyusahkan

Ini semua tentang mengalih keluar gangguan dan mengautomasikan serta mendigitalkan perniagaan anda. Dalam rantaian bekalan, kami berurusan dengan ramai orang di antaranya, untuk membawa produk ke depan pintu pengguna. Dengan meningkatkan kecekapan, mengautomasikan tugas yang memakan masa dan mengurangkan ralat manusia, kami dapat meningkatkan prestasi keseluruhan rantaian bekalan. 

Bagaimana Pembiayaan Rantaian Bekalan Berfungsi

supply chain diagram 2.png

Faedah Pembiayaan Rantaian Bekalan

global fintech banking background red.jpg
save money working capital.png

Aliran Kerja yang Cekap

Dengan cara yang selamat dan selamat untuk membiayai perniagaan anda, kecekapan akan bertambah baik dan begitu juga aliran tunai. Meringankan modal kerja anda membolehkan anda melabur dalam bahagian lain yang lebih penting dalam perniagaan anda.

bottom of page